Fotboll, ishockey eller VM i bodybuilding – vi har bild-, ljud- och ljustekniken som höjer upplevelsen oavsett vilket sportevenemang du ska arrangera. Är du intresserad av spelarintro och effekter? Eller kanske exponering av sponsorer på storbildsskärm? Kunskapen och erfarenheten är stor och vi hjälper dig hela vägen in i mål.

STORBILD

Söker du efter lösningar inom storbildsskärm?

Vi har tv-skärmarna och bilddukarna du behöver. Vi erbjuder bildprojektorer och skärmar med både bak- och frontprojektionsmöjligheter. Vår största storlek är 6 meter i 16:9-format. Hos oss hittar du teknik som lämpar sig utmärkt för exempelvis fotbollsmatcher på storbild eller om du söker efter storbildsskärm till ishall eller annat sportevent.

Vår personal hjälper gärna till att transportera, montera och producera ditt evenemang på den skärm du önskar. Kontakta oss för mer information om storbildslösningar.

FÖRSTÄRKNING

När de normala förhållandena inte räcker till så måste ljud- eller ljusförhållanden förstärkas.

Under ett idrottsevent kan det röra sig om bildkvalitet och ljusstyrka för domare och publik, eller musik som hörs för dåligt. Vid sådana tillfällen är rätt teknik och rätt kunskap avgörande för en framgångsrik eventupplevelse. Scen&Nöjesproduktion bidrar med den teknik som krävs för att förstärka ljud, ljus och bild på ett tillfredsställande sätt.

Högtalarutrustning, mygga eller större system av förstärkare – oavsett hur dina behov ser ut har vi en lösning för dig.

Undrar du över något?

Vi alltid tillgängliga för dig om du har funderingar eller frågor. Ring eller maila så tar vi första steget till en minnesvärd eventupplevelse.

0224-866 66 eller info@scen-nojesproduktion.se