En mässa eller utställning är ett värdefullt tillfälle att stärka ditt varumärke och nå dina kunder. Vi ser till att din verksamhet upplevs på rätt sätt med skräddarsydd mässmonter, belysning eller videoteknik. Enstaka delar eller tekniskt avancerade helhetslösningar, vilka behov du än har hjälper vi dig att skilja dig från mängden.

BUDSKAP

Hos oss hittar du allt du behöver när du vill att ditt budskap ska synas, höras eller på annat sätt uppmärksammas. 20 år av event och marknadsföring har lett till många idéer och tips som vi gärna delar med oss av.

Genom scener, ljud, ljus, bildteknik, textil m.m. ser vi till att ditt budskap når fram och upplevs som starkt och minnesvärt. Det kan röra sig om en modevisning, välgörenhetsevent, mässmonter eller annan installation. Vi har förmågan att skickligt kunna anpassa utrustningen till ditt evenemang och skapar ett resultat som överträffar förväntningarna.

Hör av dig redan idag så förvandlar vi din idé till verklighet.

MONTERBYGGNATION

Behöver du en stomme till din monter?

Vi tar fram funktionella och kreativa monterlösningar för utställning, mässa eller produktlansering. Från idé till utformning hjälper vi dig att skapa en monter som är optimal för just ditt syfte, där vi integrerar tyger, matta eller ljusutrustning efter önskemål. Även videovägg där du kan visa upp dina filmer för besökare.

Vänd dig till oss när det är dags för exponering av ditt varumärke eller produkt så berättar vi mer.

Undrar du över något?

Vi alltid tillgängliga för dig om du har funderingar eller frågor. Ring eller maila så tar vi första steget till en minnesvärd eventupplevelse.

0224-866 66 eller info@scen-nojesproduktion.se