Ge din konferens en proffsig inramning med driftsäker teknik från oss!

Vi bidrar med ljud, ljus och bild som förstärker budskapen som ska förmedlas. Och som leder till inspirerade och engagerade medarbetare.

Våra ljustekniker ser till att åhörarnas fokus riktas till rätt plats och våra ljudtekniker skapar rörlighet hos talaren. Dessutom är det viktigt att du får rätt system som är anpassat efter din lokal.

Efter att ha arbetat med ljudteknik i 20 år vet vi vad som fungerar – vår serviceinriktade personal är en trygg punkt som är med från start till slut. Och ljud, ljus och bildteknik ihop med ett användarvänligt styrsystem gör att ni behåller fokus på rätt sak. Du får all utrustning du behöver under samma tak, och kan se fram emot en lyckad konferens utan tekniskt krångel.

Kontakta oss för att sätta bollen i rullning, så hjälper vi dig att göra konferensen till en succé!

STÄMMA

Ska du arrangera en stämma eller liknande mötesevent?

Hos Scen & Nöjesproduktion hittar du den teknik du behöver för att göra informationen tillgänglig för alla i lokalen. Vi erbjuder stora bildskärmar för de som sitter långt bak i lokalen men också hörslinga för de som har hörselnedsättning.

Har du personer på annan ort som ska vara med på stämman? Vi tillhandahåller mer än gärna marknadsledande streamingteknik med bild och ljud av hög kvalitet. Vi skapar rätt miljö med effektiva hjälpmedel, så att budskapet under stämman kommer till sin rätt. Ljudsystem, scenpodier, bildlösningar eller textilväggar för dämpad akustik – vår kapacitet är stor att lösa det just du vill ha.

Hör av dig så berättar vi mer.

INSPIRATION

Inspirera och motivera dina arbetskollegor med spännande föreläsningar. Med användarvänlig teknik från oss underlättar du framförandet och slipper störningar.

Vi har allt du behöver för din konferens, föreläsning eller företagsupdate. Diskreta headset, fokuserat ljus och modern ljud- och talanläggning gör din föreläsning proffsig och lyckad. Vi är gärna med på ett tidigt stadie i planeringen för att kunna anpassa tekniken efter dina önskemål. Så att du får en driftsäker lösning som är snyggt integrerad i lokalen.

Undrar du över något?

Vi alltid tillgängliga för dig om du har funderingar eller frågor. Ring eller maila så tar vi första steget till en minnesvärd eventupplevelse.

0224-866 66 eller info@scen-nojesproduktion.se