För att vi får dig att känna dig TRYGG!

Det uppnår vi genom:

God planering
Lång erfarenhet
Välskött utrustning
Förståelse för andra
Personligt bemötande
Koll på både detaljer och helheten

0224-86 666
info@scen-nojesproduktion.se

Vår historia

År 2001 såddes fröet till det som skulle bli Scen & Nöjesproduktion. Resan från nystartad scenverksamhet till fullfjädrad leverantör för event- och nöjesindustrin har gett oss erfarenhet som sitter i ryggmärgen.

Idag riggar och projekterar vi nyckelfärdiga tekniklösningar, hjälper till med enstaka moment under en prisutdelning eller TV-produktion, har stenkoll på körscheman, logistikrutiner och högsta tillåtna ljudnivå. Dessutom nördar vi ner oss i den senaste tekniken på marknaden.

Men det allra viktigaste för oss är trygghet för dig som kund.

Därför har vi höga krav på såväl utrustning som projektledare, och lägger stor vikt vid att leverera bästa tänkbara scen- och tekniklösningar där dina behov styr och där vårt team av professionella tekniker visar fingertoppskänsla för såväl detaljer som helhet. Vi har alltid satt kvalitet och säkerhet främst, och har genom åren fått äran att arbeta med många stora artister. Tack vare våra kunders förtroende kan vi fortsätta utvecklas och bidra till eventupplevelser utöver det vanliga i hela Sverige, men även i Finland, Norge och Danmark.

Välkommen att höra av dig!