Scen & Nöjesproduktion har i 20 år hjälpt arrangörer och artister att genomföra konserter. Vi projektleder, konsulterar, och koordinerar samtliga moment under konserten, eller finns tillgängliga så mycket du behöver oss. Vår personal är dessutom insatta i de lagar och regler som gäller för ljudnivåer vid konserter.

FESTIVAL

Scen & Nöjesproduktion har lång erfarenhet som teknikleverantör till både stora och små festivaler. Vi erbjuder dig som festivalarrangör ett smidigt helhetskoncept som innefattar både utomhusscener, ljud- och ljusteknik, visuella upplevelser och logistik.

Ett bra ljud är en förutsättning för ett lyckat evenemang. Våra erfarna ljudtekniker vet vad som krävs för att skapa ett välbalanserat och klart ljud under olika utomhus- och inomhusförhållanden. Vi bygger scener i alla storlekar, kopplar in högtalare, sköter mixerbord och kommunicerar med artister och scenpersonal. 20 års kunskap och erfarenhet kring eventteknik för festival och konsertarrangemang gör att vi levererar fullständig trygghet för dig som kund.

Kontakta oss om du är intresserad av eventteknik för festival och liknande arrangemang.

VÄRLDSARTISTER

Vi levererar tekniken till stora världsartister och är noga med att framträdarna har full flexibilitet. Vårt lager är utrustat med marknadsledande ljudteknik av hög kvalitet och med stor pålitlighet – tillräckligt för att göra artister från hela världen nöjda.

Inför ett gig är det många praktiska detaljer som behöver stämma. Vi roddar upp och ner utrustning, genomför soundcheck och samarbetar med agent och artist på ett tydligt och vänligt sätt. Personalen är insatta i de lagar och regler som gäller för ljudnivåer vid konserter, dessutom passar vår backline för allt från orientalisk musik till hårdrock.

Tillsammans med trygga och moderna lösningar för ljud- och ljusproduktion erbjuder vi tekniker som är vana vid att arbeta med de stora live-akterna. Alltid med hög nivå på professionalitet, kompetens och diskretion. Kontakta oss om du vill veta mer!

SÄKERHET

Vi tar trygghet och säkerhet på största allvar. Att besökarna känner sig trygga på våra evenemang kommer alltid först, därför arbetar vi tätt tillsammans med arrangör och eventuella myndigheter inför varje uppträdande.

Vår personal är utbildad i säkerhet och förebyggande åtgärder, och vi är noga med att all utrustning ska vara i gott skick. En stor säkerhetsrisk är stressad personal under bygg och riv, därför ser vi alltid till att vara ute i god tid och ha tillräckligt med personal. Många av våra anställda har dessutom lång erfarenhet av event och kan på ett professionellt sätt bemöta potentiellt riskfyllda situationer.

Varje moment av vårt arbete präglas av säkerhet, från planeringsfasen med beräkningar och ansökningar av tillstånd, till genomförande. På så vis kan du alltid känna dig trygg att anlita oss.

Undrar du över något?

Vi alltid tillgängliga för dig om du har funderingar eller frågor. Ring eller maila så tar vi första steget till en minnesvärd eventupplevelse.

0224-866 66 eller info@scen-nojesproduktion.se