Företagsevent

Företagsevent

Vi lyfter ditt företagsevent på riktigt. Låt oss sköta LED-vägg och ljud- eller ljusutrustning så att du kan fokusera på eventets syfte. Med rätt teknik och genom att tänka ett steg längre ser vi till att din gala eller föreläsning blir riktigt lyckad. Våra tekniker finns med dig under hela produktionen och ser till att allt flyter på enligt planering.
Konserter

Konserter

En stor, komplex konsert eller liten intim spelning? Vi förverkligar dina visioner så att ditt liveframträdande blir magiskt. En bred grund av utrustning och många års erfarenhet gör att du får en smidig, trygg och komplett scenlösning – och inte minst en konsertupplevelse som ger gåshud.
Konferens

Konferens

Förhöj din konferens med teknik i toppklass från oss. Erfarenheten och resurserna som har vuxit fram under 20 år gör att våra konferenslösningar får den mest kräsne att imponeras. Tillsammans med dig går vi igenom vad du kan tänkas behöva. Talanläggning eller scenpodium? Med vårt team får du en 100 % framgångsrik konferens.
Expo

Expo

Behöver du eventteknik till en mässa eller utställning? Vill du bygga en monter som speglar din verksamhet på ett attraktivt sätt? Med hjälp av ljus, ljud, video och rekvisita skapar vi tillsammans ett starkt band mellan ditt varumärke och den önskade målgruppen. Dina idéer kombinerat med vår kunskap bäddar för en framgångsrik expoupplevelse.
Idrottsevent

Idrottsevent

Att leverera eventteknik till idrottsevent ligger oss varmt om hjärtat. Genom åren har vi hjälpt många föreningar och företag att förstärka känslan under matcher och tävlingar. Scen & Nöjesproduktion skräddarsyr en lösning efter evenemangets förutsättningar, så att publik och deltagare får perfekt ljud, stora bildskärmar och effektfull belysning.