Söker du scenutrustning till ditt företagsevent? Låt oss leverera ljudanläggning, ljussättning, podier och bildskärm som gör att eventet berör och stannar kvar längre.

Liten middag på kontoret eller fylla en ishall – vi skräddarsyr en scenteknisk lösning efter dina specifika behov och önskemål. Vi ser till att det som ska synas syns och att det som ska höras hörs.

Du får en lyhörd och professionell samarbetspartner, och en trygg produktion – från idé till genomförande. Ditt event utrustas med ljud, ljus och bildteknik som kommer från vårt eget lager. På så vis blir ledtiderna korta och du får en enda kontakt istället för flera underleverantörer. Enkelt och smidigt!

Vi begär inte att du ska svara på en massa tekniska frågor eller på förhand veta exakt vad du behöver. Prata med oss och berätta vad du vill göra, så ger vi förslag på hur du får ett företagsevent i världsklass.

MIDDAG

Ska du arrangera en middag för ditt företag? Kanske personalfest, kundevent eller jubileum? Överlåt ljud- och ljustekniken till Scen&Nöjesproduktion så ser vi till att ni får en minnesvärd kväll.

Vi erbjuder allt från ljud, ljus och bildskärm till bakgrundstyger för att skapa den rätta stämningen och få gästerna att trivas. Effektfulla spotlights, professionell talanläggning eller tyger som döljer och absorberar – med oss får du ett skräddarsytt helhetskoncept där vi ser till att tekniken fungerar problemfritt och förstärker ditt budskap. Stor erfarenhet av eventkoordination och ett komplett lager av marknadsledande ljud- och ljusutrustning gör att du får en lyckad middag.

Liten middag på kontoret eller stor bankett i en ishall, oavsett vad du vill arrangera så hjälper vi dig. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

AWARD

Ska du arrangera en gala eller annan prisutdelning? Sätt guldkant på ditt event och låt oss stå för teknik som ljusspel, videomaterial eller specialeffekter.

Många prestationer är värda att belönas. Scen&Nöjesproduktion erbjuder kompletta lösningar inom ljus, ljud och bild för awards, välgörenhetsgalor, stipendieutdelningar m.m. När vi ansvarar för tekniken utgår vi alltid från dina önskemål och behov. För oss spelar det ingen roll om du vill bjuda 50 eller 1000 personer, vi ser till att utrustningen är noga anpassad till lokalerna och att den håller toppkvalitet, så att vi lyfter ditt event på riktigt.

Stilren fasadbelysning eller ljudanläggning för walkup-musik? Vad du än är intresserad av så har vi lösningen för dig. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

UNDERHÅLLNING

Vi tar hand om teknikbehoven när du ska uppträda, eller om du har bokat en artist. Med lång erfarenhet av att arbeta med stora och små artister har vi tekniken, fingertoppskänslan och lösningarna du söker.

Scen & Nöjesproduktion har stått för professionellt och kvalitetssäkert ljud, ljus och bild i många underhållningssammanhang genom åren. Du berättar om dina önskemål och behov, och vi sätter ihop en flexibel lösning för dig. Vill du att våra tekniker är med i bakgrunden och sköter utrustningen? Inga problem, vi är med dig så mycket eller lite du vill.

Vi har stor kapacitet att lösa såväl komplexa behov som det mindre framträdandet av företagets anställda på personalfesten. Välkommen att höra av dig om du söker professionell eventteknik till din underhållning.

Undrar du över något?

Vi alltid tillgängliga för dig om du har funderingar eller frågor. Ring eller maila så tar vi första steget till en minnesvärd eventupplevelse.

0224-866 66 eller info@scen-nojesproduktion.se